zij zeiden “ja”!

Het was meer dan een eer om deze koppeltjes naar hun “ja, ik wil” te begeleiden. Met een warm hart kijkt MINT weddings terug op deze huwelijksceremonies. Hieronder lees je wat de tortelduifjes ervan vonden:

 
 
t&t-prev2-6.jpg

TINA & KRISTOF

FATTORIA LAVACCIO - FIRENZE

Eind mei zijn wij getrouwd in het mooie Toscane, en hebben we kunnen genieten van een prachtige ceremonie dankzij MINT Weddings. 
Omdat we ons huwelijksfeest buiten België organiseerden, hebben we even moeten nadenken hoe we onze ceremonie zouden invullen. Een Italiaanse ceremoniemeester zagen we toch niet zo zitten. Dankzij Shanna van MINT Weddings is onze ceremonie prachtig geworden. Met haar inzet en expertise heeft ze er voor ons het maximum uitgehaald. 
Het begon al met de voorbereiding, die steeds vlot is verlopen. Een eerste gesprek, een hele vragenlijst om apart en samen in te vullen, en enkele gesprekken nadien om de antwoorden te overlopen en meer gedetailleerd te bespreken. Omdat we zo weinig mogelijk wilden weten van de ceremonie was het voor Shanna niet evident om dingen af te stemmen met ons. Ook voor de speeches hebben we enkel de namen moeten doorgeven van de personen die we graag zouden horen. Shanna heeft ze gecontacteerd, opgevolgd en bijgestaan met raad en daad. Zelfs de muziek heeft zij ook in de juiste volgorde gezet met de nodige tips erbij. Ze was georganiseerd, creatief en betrokken. Een echte aanrader!

Foto: Fille Roelants

SR_MJ_080918-768.JPG

michèle & jeroeN

AU DESSUS DU BIE - DAVERDISSE

Wij hadden voor ons huwelijk een zeer specifiek beeld voor ogen. Shanna van MINT weddings heeft ervoor gezorgd dat dat beeld werkelijkheid is geworden.
Na een eerste vrijblijvende ontmoeting met Shanna was er meteen een klik. Haar ontwapenend enthousiasme om onze liefde en geluk te kunnen delen met onze dichtste vrienden en familie zorgde ervoor dat wij meteen overtuigd waren om met haar samen te werken.
De gesprekken met Shanna voelden aan alsof je met een vriendin over leuke dingen aan het kletsen was. Aan de hand van een reeks vragen slaagde Shanna erin om een prachtige ceremonie voor ons te maken. De ceremonie was hartverwarmend, perfect persoonlijk net alsof ze ons al jaren kende. 
Samenwerken met MINT weddings zorgde ervoor dat wij relaxed waren tijdens ons huwelijksweekend en zelf zo verschrikkelijk hebben kunnen genieten. 
Trouwen doen we maar één keer, maar anders kiezen we direct opnieuw voor MINT weddings.

Foto: stefreynaertphoto.com

website.jpg

MARYSE & PIETER

‘T EIKENNEST - DIKSMUIDE

Nous voulons vous remercier d'avoir été à nos côtés pour ce grand moment!
La cérémonie a énormément plu à nos proches. Les textes étaient bien écrits, le déroulement bien pensé, ce qui a permis de ressentir toute l'émotion et la joie partagées. Ce jour restera, bien entendu, comme un de nos plus beaux vécus!
On espère que vous avez aussi passé un beau moment et on vous souhaite beaucoup de bonheur et de réussite dans votre vie professionnelle et personnelle, vous le méritez vraiment!

Foto: Annelies Gailliaert

L&R_23-6-18_275.jpg

Lore & RUBEN

BEBRONNA - ANTWERPEN

Bedankt voor je mooie woorden, bedankt om alles mee in goede banen te leiden en onze ceremonie af te maken. Het was een pareltje! De vele complimentjes die we hebben gekregen, waren niet te tellen. Wel was één ding unaniem: het was ontroerend en het was grappig, een lach en een traan zoals we hadden afgesproken, super!

Foto: Pieter Van Hooydonck

1.jpg

BIEKE & STEFANIE

FABRIEKSPAND - ROESELARE

Het is een torenhoog cliché maar onze trouwdag was de tot nu de mooiste dag van ons leven.
Naast de officiële plechtigheid, wilden we elkaar het ja-woord geven in een voor ons op maat gemaakte ceremonie.
Via via kwamen wij bij Shanna van MINT weddings terecht. Bij de eerste ontmoeting hadden we onmiddellijk een klik en dit door haar spontane en enthousiaste karakter. We beslisten dan ook snel om met haar in zee te gaan.
Na het gezamenlijk en apart invullen van een persoonlijke vragenlijst, kwam er een gesprek waarin onze do’s & don’ts voor de ceremonie werden besproken. Gezien het een same sex wedding was, stelde Shanna een mooie filosofische tekst voor die de perfecte opener van de ceremonie bleek te zijn.
Op onze dag zorgde zij ervoor dat alle praktische zaken in verband met de ceremonie vlot verliepen, zodat wij zonder stress konden genieten.
We hadden een ceremonie in onze gedachten en dromen, en Shanna heeft die mee vorm gegeven en waar gemaakt.
We zijn dan ook enorm dankbaar voor haar warmte, inzet en uitstraling. Een absolute aanrader!

Foto: From Hilde With Love

Sofie&Valentijn-381.jpg

SOFIE & VALENTIJN

BEBRONNA - ANTWERPEN

Eerst en vooral WAAAAUW wat een fijne ceremonie!! Gezellig, geborgen en ongedwongen. We kunnen niet beschrijven hoe blij we zijn dat dit de aftrap was van onze toekomst samen!! Je bent echt top!! 
We hopen dat je nog veel koppeltjes even gelukkig mag maken!

Foto: Jelle Vochten

2018-07-07-dorien-philippe-allpicture-475.jpg

DORIEN & PHILIPPE

CASELLO DI GABBIANO - FIRENZE

Lieve Shanna, wat zijn we jou dankbaar. Je bezorgde ons een dag waar we alleen maar van konden dromen! Bij onze allereerste ontmoeting waren we al onmiddellijk verkocht: jij was degene die we erbij wouden hebben in Italië. En ons vertrouwen bleek méér dan terecht te zijn. Het werd een onvergetelijke dag met als hoogtepunt onze prachtige ceremonie die helemaal was zoals wij het wilden: persoonlijk en intiem, met een vleugje humor, maar bovenal vól liefde en emoties. Bedankt voor alles!

Foto: Kreativ Wedding